Paturi pentru copii

Un copil mic doarme mult, motiv pentru care cea mai buna decizie ar fi sa luati un pat pentru copii la comanda pentru a-i face somnul cat mai comod si confortabil. De aceasta depind calitatea somnului si recuperarea, precum si calmul parintilor. Dar este mai bine sa comandati paturi pentru copii de la un producator de incredere si cu un renume pe piata si care ofera produse calitative la un pret accesibil.

Care pat este cel mai potrivit pentru cei mici?

Cea mai buna solutie pentru un copil sub 3 ani va fi un pat stationar, sau chiar un pat balansoar, pe sine. Adesea lungimea patutului nu depaseste 120 de centimetri. Puteti cumpara pat pentru copii chiar si cu balansoar, atat longitudinal cat si transversal, adica patul poate oscila atat inainte cat si inapoi sau dintr-o parte in alta. Acest model este considerat cel mai confortabil, mai ales pentru nou-nascuti. Adesea copilul se trezeste chiar si de la cel mai mic zgomot si, in acest caz, datorita balansoarului, este foarte usor sa-l leganati astfel incat bebelusul sa se linisteasca si sa adoarma repede.

Exista, de asemenea, modele pe sine, care pot, de asemenea, sa se balanseze. Parintii stiu probabil ca, atunci cand copilul este leganat in brate, totul este in regula, copilul este calm, dar imediat ce este pus in patut, se trezeste, asa ca acest tip de pat va deveni intr-adevar un ajutor indispensabil.

In unele modele, sunt preconizate si rafturi speciale in partea de jos, unde puteti depozita lenjeria de pat, scutece si alte lucruri fara de care pur si simplu nu puteti face fata.

De ce fel de pat are nevoie un copil mai mare de 3 ani

Cel mai frecvent, la aceasta varsta, copilul este pur si simplu inghesuit in patutul vechi, in ceea ce priveste marimea, atunci totul trebuie selectat individual. Lungimea depinde de cat de des va fi inlocuit patutul. Desigur, puteti lua un model mare, astfel incat acesta sa ajunga pana la adolescenta. Recent, interesul parintilor este asupra paturilor extensibile, care pot fi extinse odata cu varsta copilului.

Dimensiunea optima este considerata a avea o latime de cel putin 80 de centimetri, deoarece copiii dorm adesea nelinistit si deseori se rastoarna, iar in acest caz un astfel de pat va fi cel mai confortabil.

Prezenta unei laterale culisante. Functionalitate suplimentara

Pretul la paturi pentru copii poate fi foarte diferit, totul depinde de marime, functii suplimentare, materialul de executie si asa mai departe. Desigur, ca puteti gasi in sortiment si paturi pentru copii cu 2 etaje, pretul lor va fi mai mare decat versiunea clasica, in orice caz totul depinde de dorintele si capacitatile parintilor. In ceea ce priveste functionalitatea, aici puteti acorda atentie lateralei culisante, care este adesea destul de ridicat, acest lucru este corect, deoarece ofera siguranta.

In procesul de selectie, merita sa acordati atentie faptului ca este posibil sa reglati laterala in inaltime. Pana la varsta de 3 luni, poate fi coborata mai jos pentru comoditate. Si in timp, poate fi pur si simplu ridicat. Exista, de asemenea, modele in care laterala este indepartata complet, astfel incat patul pentru copii sa poata fi plasat aproape de patul parintilor.

Paturi pentru copii – ce materiale pot fi utilizate?

Paturile pentru copii sunt fabricate dintr-o varietate de materiale, principalul lucru fiind ca sunt sigure si ecologice.

Cele mai durabile produse sunt considerate a fi fag, stejar, arin si mesteacan, dar costul acestora este adesea destul de ridicat. Pinul este o optiune mai bugetara, dar aici trebuie sa retineti ca pot ramane daune la suprafata. Suprafata este de asemenea importanta, este necesar sa fie neteda, fara aschii si bavuri, altfel copilul se poate rani. In orice caz, cu siguranta veti putea gasi un model in magazin care sa indeplineasca toate cerintele, dar puteti comanda si un produs dupa schita proprie.

Pat pentru copii Dino
3490L
3-7 Zile
..
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)