Mobila pentru scoala in Moldova

Atunci cand alegeti mobila pentru scoala, ar trebui sa acordati in primul rand atentie calitatii sale, deoarece sanatatea elevului depinde de aceasta, precum si de productivitatea studiilor. In acest moment, exista cerinte generale pentru articolele de mobila pentru institutiile de invatamant, iar toate intreprinderile producatoare din Moldova, precum si din intreaga lume, doresc sa obtina rezultate ridicate si sa indeplineasca toate standardele, dar exista unele nuante si caracteristici care trebuie luate in considerare. Pentru inceput, acest lucru se refera la scopul mobilei si la varsta elevilor.

Tipuri de mobila scolara

Pretul pentru mobila pentru scoala depinde in mod direct de mai multi factori, dar mai intai trebuie sa selectam tipurile. In baza normelor, echipamentele de clasa moderna constau din:

 1. Banci.
 2. Scaune.
 3. Masa pentru profesor.
 4. Un dulap in care vor fi stocate materiale educationale si diverse tipuri de manuale.

Desigur, in functie de dimensiunea si scopul dulapului in sine, echipamentul poate varia. In general, in prezent, exista cateva tipuri de sali de clasa:

 1. Clasa.
 2. Clasa obiectului de studiu.
 3. Cabinetul profesorului.
 4. Sala festiva.
 5. Biblioteca.
 6. Ospatarie.
 7. Auditoriu.

Mobila pentru scoala la comanda

In prezent, sunt stabilite unele cerinte care se aplica mobilei pentru institutiile de invatamant si absolut fiecare producator trebuie sa le indeplineasca. In mod conventional, piesele de mobila sunt impartite in urmatoarele grupe:

 1. Pedagogica. Desigur, daca comparam mobila pentru clasele obisnuite sau pentru clasa de chimie sau fizica, atunci vor exista diferente semnificative. Aici trebuie sa luati in considerare specificul general si scopul incaperii, deoarece, in unele cazuri, aveti nevoie de dulapuri cu nise mari pentru plasarea materialelor didactice, inventar, ajutoare vizuale pentru lucru etc.
 2. Sanitara si igienica. Materialul de fabricatie, precum acoperirea, trebuie sa fie ecologica, rezistenta la conditii de diferite temperaturi si sa nu emita substante toxice. Si, cel mai bine, blatul de masa sa aiba o textura neteda si bine procesata, de altfel exista riscul de ranire. In niciun caz nu este permisa stratificarea mobilei, deoarece elevul poate fi ranit.
 3. Ergonomica. In orice caz, fiecare piesa de mobila pentru elev nu ar trebui sa aduca disconfort la utilizare, iar siguranta nu este ultimul factor care trebuie luat in considerare la alegere. In acest scop, trebuie sa tineti cont de doi parametri principali, in functie de varsta, acestea sunt inaltimea si greutatea. In ceea ce priveste colturile, acestea trebuie rotunjite, iarasi pentru siguranta. Daca vorbim despre cadru, atunci ar trebui sa fie cat mai puternic si fiabil posibil, astfel incat sa nu se balanseze chiar si pe o suprafata neuniforma.
 4. Arhitectural si artistic. In acest caz, mobila pentru elevi ar trebui sa arate modern si atractiv si, in acelasi timp, sa fie combinata cu imaginea de ansamblu. Datorita unei astfel de mobila, este posibil sa se obtina o atmosfera armonioasa in incapere, unde puteti petrece timpul confortabil.

O gama larga de produse foarte diferite este prezentata pe piata de mobila scolara din Moldova si puteti gasi o optiune interesanta pentru decorarea unei incaperi anumite. Se merita de luat in considerare faptul ca puteti plasa o comanda pentru fabricare in functie de preferintele si dimensiunile individuale cu utilizarea unui anumit material. Aceasta din urma optiune a devenit din ce in ce mai solicitata, deoarece este vizual armonioasa, fiabila, de inalta calitate si costul nu este cu mult mai mare, in comparatie cu produsele in stoc. Dar, desigur, fiecare are dreptul sa decida singur ce va fi mai bine si asupra ce mai bine sa se concentreze.

Dulap pentru scoala MS01
Pre-Сomanda
Dulap pentru scoala MS01 - proiectat pentru tot setul de mape si hirtii. Dulap are polite deschise si polite inchise cu 2 usi. Maniere metalice...
Dulap pentru scoala MS02
Pre-Сomanda
Dulap pentru scoala MS02 - un dulap deschis cu rafturi pentru documente și lucrări...
Dulap pentru scoala MS03
Pre-Сomanda
Dulap pentru școală MS03 - dulap închis cu rafturi pentru diverse lucruri cu 2 uși. Mânere metalice...
Dulap pentru scoala MS04
Pre-Сomanda
Dulap pentru scoala MS04 - dulap cu 2 rafturi superioare deschise și partea de jos închise. Mânere metalice...
Dulap pentru scoala MS05
Pre-Сomanda
Dulap pentru scoala MS05 - cu rafturi inchise, 4 usi. Maniere metalice...
Dulap pentru scoala MS06
Pre-Сomanda
Dulap pentru scoala MS06 - dulap cu rafturi inchis pe jumate cu usi din PAL pe sus cu sticla. Maniere metalice. ..
Dulap pentru scoala MS07
Pre-Сomanda
Dulap pentru scoala MS07 - dulap compartiment pentru haine. Inchis cu 2 usi. Maniere metalice...
Masa pentru cab. specializate cu polite.
Pre-Сomanda
Descriere produs...
Masa pentru cab. specializate.
Pre-Сomanda
Descriere produs...
Masa spec. pentru cabinete.
Pre-Сomanda
Descriere produs...
Tribuna pentru cabinet.
Pre-Сomanda
Descriere produs...
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)