Mobila pentru gradinite

De-a lungul timpului mobila pentru gradinite a fost aleasa tinand cont de numerosi factori, in primul rand este vorba despre executarea la cea mai inalta calitate si confort. Pentru un copil, este extrem de important sa nu se raneasca, sa formeze postura corecta si, in acelasi timp, sa petreaca productiv timpul. Desigur, atunci cand alegeti, merita sa luati in considerare varsta, inaltimea, caracteristicile fiziologice ale fiecarui copil. Este important ca locul sa fie confortabil, iar acest lucru se aplica atat jocului, cat si somnului sau chiar stocarii lucrurilor.

Cerintele de baza pentru mobila pentru gradinita, preturi

Desigur, accentul principal se pune pe siguranta, dar, in acelasi timp, trebuie subliniate criteriile suplimentare pe care mobila trebuie sa le indeplineasca:

 1. Siguranta si stabilitatea constructiei.
 2. Grad sporit de fiabilitate (rezistenta).
 3. Materiale de inalta calitate utilizate pentru fabricatie.
 4. Ergonomicitate.
 5. Practicabilitate.
 6. Functionalitate. 
 7. Aspect atractiv.
 8. Curatenia ecologica.

In procesul de fabricatie, producatorii folosesc doar materiale verificate si de calitate corespunzatoare, care nu vor provoca niciun rau bebelusului si nici nu vor avea un efect pozitiv asupra starii de sanatate.

Daca vorbim despre pin, atunci acesta este un copac care in multe privinte reduce riscul de raceli. In ceea ce priveste impregnantele pentru lemn si vopselele, in niciun caz acestea nu trebuie sa contina substante toxice.

Este important sa intelegem ca orice piesa de mobila pentru copii ar trebui sa fie si functionala, nu doar confortabila. Reiesind din toate acestea, fabricarea de mobila pentru gradinita la comanda este solutia cea mai optima. In acest caz, este posibil sa se asigure utilizarea confortabila a tuturor obiectelor de catre copii, ceea ce la randul sau ajuta la dezvoltarea mai rapida a lor.

In ceea ce priveste rafturile si stelajurile, atunci fiecare copil ar trebui sa poata ajunge la orice obiect si apoi sa puna totul la locul sau.

Daca vorbim despre design, atunci exista propriile cerinte, copiii reactioneaza mai bine la tot ceea ce este luminos, adica mobila trebuie sacorespunda acestor standarde. Este necesar ca copilului sa ii placa totul, sa ii atraga atentia si sa ii ridice dispozitia. Acest lucru va ajuta la crearea mediului potrivit pentru invatare si dezvoltare.

Principalele caracteristici ale mobilei pentru joaca

In prezent, pentru echiparea incaperilor de joaca este utilizata mobila speciala, aceasta este ca un joc educational de rol. Recent, bucatariile sau chiar spitalele merita o atentie deosebita, desigur, ca atrag atentia si masinile sau avioanele si o serie de alte obiecte interesante. Particularitatea acestui tip de mobila este ca copilul joaca diferite jocuri de rol si astfel invata mult mai bine tot ce il inconjoara.

Trebuie sa evidentiati scarile, tunelurile si alte jocuri pentru copii. Aici, la fel ca in situatia anterioara, siguranta este principalul criteriu la alegere. Desigur, pretul este, de asemenea, foarte important pentru multi oameni, dar siguranta este intotdeauna pe primul loc si uneori este necesara si mobilitatea, astfel incat profesorul sa poata muta cu usurinta mobila in alt loc.

In general, orice mobila trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:

 1. Este important sa intelegem ca materialele de calitate proasta pot provoca o reactie alergica la un copil.
 2. Siguranta, astfel incat sa nu se raneasca in timpul jocului.
 3. Respectarea mediului inconjurator de catre materialelor de confectionare.
 4. Rezistenta la uzura, ceea ce asigura o durata lunga de viata.
 5. Ergonomie - pentru a economisi spatiu fara a pierde functionalitatea. Paturile supraetajate sunt un exemplu excelent.

Iar pentru confectionare, se folosesc adesea materiale deja familiare, PAL, MDF, lemn, fiecare dintre ele avand atat avantajele, cat si dezavantajele sale.

Dulap copii pentru haine 2-dep.
La comanda
Pre-Сomanda
Descriere produs...
Dulap copii pentru haine 3-dep.
La comanda
Pre-Сomanda
Descriere produs...
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)