Feroneria

Feroneria

Accesorii pentru mobilier în Chișinău, la prețuri accesibile.

Cum se spune, intererul îl creează detaliile. Cum nu te-ai roti, noi permanent atragem atenția la detalii. Nu contează, o fi asta: îmbrăcăminte, încălțăminte sau mobilă.

Deseori, detaliile - sunt acele accesorii pentru mobilier, care determină nu doar aspectul fizic al produsului, dar și durata de viață al acestuia. Carlige căzute și mânerul ușii rupt nimănui nu aduce placere.

De aceea, magazinul nostru deja de ceva ani și-a luat direcția spre calitate. Cum ne demonstrează practică, un preț puțin mai ridicat în comparație cu plângerile privind calitatea - nu e o problema. Îndeosebi în cazul în care diferența dintre piesele necăjite și piesele de calitate înaltă, nu este de milioane.

Dacă încă n-aveți idei de unde puteți procura accesorii pentru mobilier în Chișinău, internet-magazinul “Bigshop” permenent este la dispoziția dvs.

 

Cine sunt cumpărătorii noștri.

 

Accesoriile pentru Mobilier - sunt piese auxiliare destinate asamblării și fabricării, ambalarea, decorare și completare a aspectului mobilier.

Varietatea decorului modern de mobilier de pe piață face posibilă cu accente mici de material concis și discret crearea unei adevărate capodopere, care va decora casa sau biroul, precum și alte încăperi.

Printre clienții noștri, întâlnim în calitate de producători de mobilier atât profesionali, cât și oameni obișnuiți. Primii găsesc la noi un material bun pentru producția lor, străduinduse să satisfacă pe deplin gusturile și nevoile clientului. Cei de a doilea vin pentru o înlocuire de înaltă calitate a pieselor defectate. Fie că este vorba ceva nu chiar scump sau obiecte de lux - toate au un ciclu de viață. Singura diferență este durata lor. Ambele categorii de cumpărători găsesc absolut tot de ce au nevoie, ba chiar mai mult.

 

Accesorii pentru mobilier. Unde puteți procura angro, preț și varietatea produselor.

 

Deseori a cumpăra accesorii pentru mobilier la preț angro nu este ușor. Cantitatea de mărfuri în depozitele magazinelor de multe ori este limitată și adaptată numai pentru cumpărători cu amănuntul. Echipa noastră este conștientă de faptul că prezența produsului - este cheia pentru o livrare rapidă clientului achiziționării sale, și în același timp, este o oportunitate de a dezvolta vânzările angro.

Cu această ocazie, compania noastra a pregătit o oferta excelenta pentru angrosiști:

  • Gama largă de produse disponibile;
  • Price-list adaptat la prețuri angro;
  • Sistemul de livrare rapidă și ușoară pe întreg teritoriul Republicii Moldova;
  • Accesorii de calitate pentru mobilier.

Catalogul nostru nu este suplinit pur și simplu cu un produs de încredere la un preț accesibil. De-a lungul anilor, am ales anume acel set de produse, care ne permite să nu roșim pentru vânzările făcute.

Online sau magazin?

Accesoriile pentru mobilier pot fi achiziționate de pe internet-magazin sau magazinul de vânzare cu amănuntul în orașul tău. Alegerea întotdeauna îți aparține.

 

Dar haide-ți să analizăm menuțios. Dacă dvs produceți mobilier și cumpărați în mod constant gama similară în același loc, nu va fi mai simplu să mutați comenzile pe Internet? Ce primiți dvs în acest caz:

  • Economisiți din timp pentru deplasări la magazinele specializate, care de obicei nu sunt amplasate în apropiere de casă sau de producție;
  • Livrare la adresă - se efectuează livrare gratuită pentru comenzile de la 700 lei, în raza Chișinăului;
  • Modalitate convenabilă de achitare - prin transfer bancar sau cash;
  • Eficiența în livrarea de bunuri - compania noastra este un recordsmen la viteza de livrare a accesoriilor pentru mobilier în Republica Moldova.

Care sunt beneficiile a cumpărării on-line pentru persoană obișnuită? Exact la fel. Plus lipsa durerii de cap în legătură cu prețul - de ordine sunt mai mici în comparație cu magazinele obișnuite.

Pentru clienții permanenți compania aplică politica de loialitate și oferă reduceri și bonusuri plăcute.

La noi dvs puteți procura accesorii pentru mobilier de calitate înaltă: să cumpărați mânere pentru mobilier și cârlige, asemenea bucle, uscătoare și alte detalii. Întreaga lista de accesorii pentru mobilier, o veți găsi în catalogul site-ului nostru!

Achiziționare plăcută!