Bucatarii

Bucătarii în Chișinău cumpara in magazin online. 

Bucătăria este inima fiecărei case, chear daca este vorba de un apartament la bloc sau o casă privată. Bucătăria este locul unde iau viață cele mai gustoase rețete culinare, și unde ne adunăm împreună cu cei dragi în jurul mesei, creează nivelul necesar de confort, bucurându-i pe gospodari cu designul său unic.

 

Noi fabricăm  bucatarii la comanda în Chișinău la preturi avantajoase. Calitatea impecabilă a producției fabricate se datorează cooperării directe cu furnizorii de materiale și accesorii,  precum și folosirea feroneriei moderne, respectăm pe deplin standardele mondiale de producție.

Soluții unice de design.

Designerii noștri profesioniști vor acorda ajutorul necesar la crearea bucătăria de vis, se vor lua în considerare toate dorințele și cerințele dumneavoastră, solutionarea tuturor dilemelor legate de dimensiuni, imbinari si personalizari ale intregului ansamblu mobilier, luind in considerare toate nuanțele incaperii (gaz, conducte de apă, glafuri, electrocasnice și așa mai departe).

Maeștrii noștri de mobilă vor instala în cel mai scurt timp bucătăria în timpul stabilit anterior. Toate materialele sunt ecologice și absolut inofensive pentru om.

 

Modele de bucătării.

În present noi oferim un sortiment larg de modele în diferite stiluri:

Loft - este un stil modern a interiorului, a cărui caracteristică este minimizarea diferitelor partiții și pereți sau absența completă a acestora. Modelul prezentat este perfect pentru cei ce adora spațiului deschis, poate fi împărțită în zone confortabile, dacă se dorește. De exemplu, o astfel de partițiу poate fi un bar, care atât vizual cât și funcțional poate împărți camera, dar nu este un perete solid;

 

Clasic - Stilul clasic în interior este considerat un semn de bun gust și respectabilitate. Stilul prezentat va sublinia preferințele  și gustul rafinat a gospodarilor. În interiorul clasic o atenție deosebită este acordată materialelor de finisare. Nimic ieftin și artificial, totul este exclusiv și natural. Bucătăriile clasice se potrivesc persoanelor conservatoare, pasionate de valorile trecutului;

Modern - Acest stil este specific persoanelor care iubesc schimbările și țin mereu pasul tendințelor timpului. Fiecare detaliu al mobilierului își are o funcție anumita. Într-un cuvânt, funcționalitatea este elementul cheie al bucătăriilor moderne, care pe lângă utilitate oferă și un design foarte plăcut. Pe lângă aspectul estetic minimalist, stilul modern aduce cu sine și tot felul de feronerie și accesorii moderne, care sporesc considerabil funcționalitatea mobilierului.

Indiferent pentru ce stil optați, cel mai important până la urmă rămâne aspectul funcțional și organizarea, care combinată cu elementele designului vor transforma bucătăria dvs. într-o încăpere caldă, armonioasă, confortabilă.

 

Iată câteva motive de ce să alegeți mobilă pentru bucătărie de la noi.

Contactându-ne, fiecare cumpărător primește:

 • Gamă vastă de materiale ecologice de înaltă calitate din care poate fi creată;
 • Paletă bogată de nuanțe ce pot fi combinate între ele, pentru un efect stilat;
 • Feronerie modernă pentru sertare și dulapuri;
 • Posibilitatea de a fi combinat cu orice tip de încăpere, design;
 • Actualitate în timp;
 • Calitate impecabilă;
 • Prețuri accesibile;
 • Abordare individuală pentru orice client. Luăm în considerare toate dorințele și cerințele clientului (forma, modelul, tehnica încorporabilă etc.);
 • Livrarea la timp în raza orașului (gratuit) și în regiune la adresa indicată;
 • Termen de garanție legal de la producător;
 • Instalarea rapidă a bucătăriei;
 • Disponibilitatea de acțiuni și reduceri.

Efectuarea comenzii.

Puteți cumpăra bucătărie în Chișinău în magazinul nostru on-line la prețuri accesibile! Puteți afla informații detaliate de la managerul nostru prin telefon sau prin e-mail.

 

 

 

Afişare 1 - 15 din 22 (2 pagini)